Departamentul de Comunicatii

HOME

NOUTATI

PERSONAL

CERCETARE

STUDENTI

ISTORIE

    HOME > Invatamant


Admiterea la TELECOM Bretagne: studentii din cadrul Universitatii "Politehnica" din Timisoara, in special cei de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si Facultatea de Automatica si Calculatoare, din anii IV si V, care vor si alte informatiii pot contacta pe Sorin Moga, persoana responsabila cu acest program.


Ingineri - anii I-IV

Cursurile de zi Ingineri pregatesc studenti, oferind acestora cunostinte de baza, concepte fundamentale si instrumente necesare in ingineria telecomunicatiilor. O serie de cursuri permit studentilor sa aprofundeze domenii specifice cum ar fi sisteme integrate de telecomunicatii, retele de comunicatii sau multimedia. Studentii in an terminal au posibilitatea de a-si face lucrarea de diploma in strainate sau in colaborare cu firme importante din domeniu.


Studii aprofundate

Cursurile de Studii aprofundate/Master permit absolventilor sa-si specializeze cunostintele si aptitudinile intr-o gama larga de discipline.


Doctorat

Doctorat-ul este destinat acelor interesati de a urma o cariera de cercetare si invatamant, oferind oportunitatea de a participa la proiecte de cercetare sub supervizarea facultatii.


Departamentul de Comunicatii
Bd. Vasile Parvan, nr. 2, 300223 Timisoara, Romania
Telefon: (0040) 256-40-3301