Departamentul de Comunicatii

HOME

NOUTATI

INVATAMANT

PERSONAL

STUDENTI

ISTORIE

    HOME > Cercetare : Carti
Cercetare  
Carti    


Methodes de surclassement
Theorie de l’utilite
Methodes de ponderation
Robustesse
Autor: Philippe Lenca

ENST Bretagne, France

Data sustinerii: 6-10 Martie, 2006

Transparentele cursurilor sustinute de domnul profesor Philippe Lenca, GET / ENST Bretagne D´epartement lussi in cadrul DEA-francophone. Cursul a fost prezentat in cadrul ciclului de studii aprofundate DEA francophone "Traitement du signal" si al programului Socrates dintre Universitatea "Politehnica" Timisoara si ENST Bretagne, in departamentul nostru.


Applications des reseaux neuronaux
Autor: Sorin Moga

ENST Bretagne, France

Data sustinerii: 19-23 Aprilie, 2004

Transparentele cursului "Applications des reseaux neuronaux", sustinut de domnul conferentiar Sorin Moga de la Departamentul de Inteligenta Artificiala si Stiinte Cognitive din cadrul ENST Bretagne. Cursul a fost prezentat in cadrul ciclului de studii aprofundate DEA francophone "Traitement du signal" si al programului Socrates dintre Universitatea "Politehnica" Timisoara si ENST Bretagne, in departamentul nostru.


Turbo codes (convolutifs)
Autori: Michel Jézéquel, Claude Berrou, Catherine Douillard

ENST Bretagne, France

Data sustinerii: 15-18 Martie, 2004

Actualizare a transparentelor cursului "Turbo codes (convolutifs)" redactat de Michel Jézéquel, Claude Berrou (inventatorul turbo-codurilor) si Catherine Douillard, cuprinzand ultimele progrese facute in domeniu. Acest curs a fost prezentat in cadrul ciclului de studii aprofundate DEA francophone "Traitement du signal" si al programului Socrates dintre Universitatea "Politehnica" Timisoara si ENST Bretagne, in departamentul nostru, in perioada 15-18 martie 2004 de catre doamna profesoara Catherine Douillard


Théorie statistique de la décision
Autor: Jean-Marc Boucher

ENST Bretagne, France

O parte a cursului “Théorie statistique de la décision”, pe care îl preda domnul profesor Jean-Marc Boucher în ultimul an de studii la ENST-Bretagne, care poate fi folosita pentru o mai buna întelegere a diapozitivelor pe care le-a prezentat, în perioada 22.03-26.03.2004, cu ocazia interventiei sale în cadrul ciclului de studii aprofundate DEA francophone “Traitement du signal”, în departamentul nostru.


Classification statistique
Autor: Jean-Marc Boucher

ENST Bretagne, France

Data sustinerii: 22-26 Martie, 2004

Diapozitivele cursului "Classification statistique", prezentat de domnul professor Jean-Marc Boucher, de la ENST-Bretagne, în perioada 22.03-26.03.2004, în cadrul ciclului de studii aprofundate DEA francofone “Traitement du signal” si al programului Socrates dintre Universitatea "Politehnica" Timisoara si ENST Bretagne, în departamentul nostru.


Turbo codes (convolutifs)
Autori: Michel Jézéquel, Claude Berrou, Catherine Douillard

ENST Bretagne, France

Data sustinerii: 18-20 Martie, 2003

Transparentele cursului Turbo codes (convolutifs) redactat de Michel Jézéquel, Claude Berrou (inventatorul turbo-codurilor) si Catherine Douillard, prezentat in cadrul ciclului de studii aprofundate DEA francophone "Traitement du signal", in departamentul nostru, in perioada 18-20 martie 2003 (la implinirea a 10 ani de la inventarea turbo-codurior), de catre domnul profesor Michel Jézéquel.


Representations temps-frequence et temps-echelle
Autori: André Quinquis, Cornel Ioana


Data aparitiei: 2002
ENSIETA Brest, France

O interesanta carte de reprezentari timp-frecventa, pusa la dispozitie prin bunavointa domnului profesor Andre Quinquis de la Universitatea ENSIETA din Brest, Franta.


Semnale si sisteme
Autori: Nafornita Ioan, Gordan Cornelia, Alexandru Isar


Data aparitiei: 1995
Editura "Politehnica" Timisoara

Acest curs face obiectul disciplinei "Semnale si sisteme" din anul II si III de studiu.


Algorithmes et techniques de compresion
Autori: Miranda Nafornita, Andrei Cubitchi, Alexandru Isar


Data aparitiei: 2002
Editura Orizonturi Politehnice

Text finantare: grant AUPELF-UREF 2000-PAS-32, “Méthodes modernes de traitement du signal pour la compression de données dans les modems haut débit”.
Referent stiintific : Prof. dr. ing. Ioan Nafornita


Reprezentari timp-frecventa
Autori: Alexandru Isar, Ioan Nafornita


Data aparitiei: 1998
Editura "Politehnica" Timisoara

O carte de reprezentari timp-frecventa.


Departamentul de Comunicatii
Bd. Vasile Parvan, nr. 2, 300223 Timisoara, Romania
Telefon: (0040) 256-40-3301